Kledij-afspraken

Draag het STVV-logo met fierheid

Elke speler ontvangt een volledig kledingpakket met oefen- en uitgangskledij.  De wedstrijdkledij wordt op de club bijgehouden, gewassen en klaargemaakt voor de wedstrijden.

 Alle spelers worden geacht om altijd te trainen in de oefenkledij en zich naar en van de wedstrijden te verplaatsen in de uitgangskledij.  Dat laatste geldt ook voor de gelegenheden waarop de spelers aanwezig zijn en STVV vertegenwoordigen. 
Elke speler is verantwoordelijk voor zijn kledij.  Dat betekent er de grootste zorg voor dragen en alert zijn dat de kleding niet verloren gaat;  Het is daarom ook toegestaan om de kleding te merken.  Als dat aan de zichtbare kant gebeurt, mogen enkel de initialen aangebracht worden door een door STVV Jeugd erkende winkel.  Voor het seizoen 2017-2018 is dat www.vdl-sports.be.  Zij zijn op de hoogte van wat toegestaan is om een maximale uniformiteit tussen de spelersuitrustingen te garanderen.

STVV Jeugd maakt volgende afspraken wat betreft de voetbalschoenen en veters van de spelers.  Het volgende is toegestaan: 

  • zwarte voetbalschoenen met wit logo
  • combinaties van geel-blauw-zwarte schoenen

Het STVV-logo op onze uitrusting maakt ons tot ambassadeur van onze club.  STVV Jeugd vraagt dan ook deze rol met de nodige waardigheid op te nemen.